We hebben enkele weken gewerkt rond de software & realisatie alles omtrent arduino. Zoals jullie alvast weten is arduino een kit voor mensen om bepaalde obstructies te maken, wat nog een belangrijker gegeven is is het feit dat je via arduino gemakkelijk bepaalde data gegevens kan verzamelen en verwerken.

Mijn small business project gaat over een handen ontsmetpaal (genaamd jules) die geïntegreerd zal worden in de kleuterklassen. Ze beginnen aan een blanco figuur, die ze later schilderen met de leerkracht. Wanneer de leerkrachten hebben beslist welke jules het mooiste is, zal deze paal aan de poort gebruikt worden, hiervoor zullen we een geautomatiseerd systeem willen gebruiken.

Wanneer we data kunnen aanwerven en ontvangen, kunnen we het aantal personen die hun hand onder de sensor hebben ontsmet in excel verwerken. Dit vergemakkelijkt het telproces ofdat ieder kind zijn handen weldegelijk heeft ontsmet. Hiermee zouden we dus ook effectief rekening mee kunnen houden, stel dat er 200 signalen zijn opgenomen dan zal de geschatte hoeveelheid gel bijna op moeten zijn & dus ook tijd voor het vervangen van de fles gel.

Zoals u misschien merkt is de informatie die deze data met zich meeneemt zeer interessant in veel verschillende sectoren. als we denken aan onze richting, denken we aan nieuwe soort van zaken doen. Netwerkeconomie is de richting van eeuw, u leert data verzamelen via online platforms.

Het was een zeer interessant hoofdstuk die we behandeld hebben binnen onze richting, vooral omdat je bepaalde dingen bijleert die uw proces of dient vergemakkelijken. Ieder bedrijf heeft zijn behoefte aan data, data valt te controleren.

Arduino PIR Motion Sensor Tutorial - IOT WEBPLANET